Westerveld al meer dan 35 jaar uw adres voor elektrotechniek!

 

Al ruim 35 jaar is Westerveld Elektrotechniek een bekend gezicht in de regio op het gebied van elektrotechniek. Het familiebedrijf levert al 2 generaties lang uitstekende kwaliteit en service aan huis.

 

Peter en Wil Westerveld begonnen op 1 maart 1984 vanuit huis met het aanbieden van elektrotechnische werkzaamheden. Al gauw vonden zij een grotere ruimte bij drukkerij Donath in Zeist. In 1995 kochten zij het huidige pand aan de laan van Cattenbroeck. Hier werd ook de start gemaakt met de winkelverkoop voor particulieren en bedrijven

 

Zoon Marco Westerveld liep als jongetje op zijn klompjes al mee met zijn vader. Als 18- jarige kwam hij als medewerker in het bedrijf, en in 2001 haalde hij al de benodigde papieren om zich officieel technicus sterkstroom installaties te mogen noemen. januari 2015 heeft Marco het bedrijf officieel van zijn vader overgenomen.

“ Mijn vader zal actief blijven in de winkel. Het installatie gedeelte heeft hij los gelaten” , aldus een opgetogen Marco Westerveld.

 

Belangrijke kernwaarden binnen Westerveld Elektrotechniek zijn: kwaliteit, optimale communicatie en vertrouwen. Marco: “ Wij besteden veel aandacht aan de manier waarop wij contact hebben met onze opdrachtgevers, leveranciers en klanten. U krijgt van ons een eerlijk advies, goede materialen en dat alles tegen een eerlijke prijs. ”

 

Westerveld Elektrotechniek is de specialist in het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en uitbreiden van elektrotechnische installaties. Actief voor grote- en kleine bedrijven, instellingen of particulieren.